Metalurški fakultet u Sisku – studentski portal

Novosti

Metalurški fakultet na 8. izložbi inovacija I3G

29. svi. 2023.

I ove godine znanstvenici Metalurškog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu odazvali su se pozivu organizatora te sudjelovali na ovogodišnjoj “Izložbi inovacija s nacionalnim karakterom I3G” koja se održala 24. i 25. svibnja 2023. u prostoru Hotela Sport u Ivanić-Gradu. Izložbu je organizirala udruga Elektronički i računalni klub Ivanić-Grad u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke županije i Hrvatskom zajednicom inovatora, te uz pokroviteljstvo grada Ivanić-Grada i Zagrebačke županije.

Ova tradicionalna izložba namijenjena je učenicima srednjih škola, studentima, udrugama i samostalnim inovatorima koji žele predstaviti svoje ideje, projekte i inovacije. Izložba je natjecateljskog karaktera uz prezentaciju svakog rada pred stručnim žirijem i širokom publikom.

Metalurški fakultet predstavio je široj javnosti i srednjoškolcima svoje studijske programe, uvjete upisa, aktivnosti koje provodimo, znanstveno-istraživačku djelatnost, ali i svoje inovacije.

S ponosom ističemo osvojene nagrade i priznanja:

🏆🥇Franjo Kozina, Zdenka Zovko Brodarac, Luka Mesek, Davor Stanić, Patrik Tarandek, Reciklirana AlSi9Cu3(Fe) aluminijska legura u automobilskoj industriji – POSEBNO PRIZNANJE

🥇Zdenka Zovko Brodarac, Luka Mesek, Almir Mahmutović, Snježana Zeljko, Luka Zeljko, Učinkovitost numeričke simulacije u optimizaciji proizvodnje odljevaka – ZLATNA MEDALJA

🥈Ivan Ivec, Samokorigirajući algoritam za stohastičku optimizaciju – SREBRNA MEDALJA

Čestitamo svim nagrađenim znanstvenicima i suradnicima!

Zahvaljujemo ovim putem Studentskom zboru Metalurškog fakulteta na pomoći u organizaciji i predstavljanju fakulteta te naših aktivnosti.

Metalurški fakultet u Sisku | 2024. | Sva prava pridržana web:Viktor