Metalurški fakultet u Sisku – studentski portal

Popularizacija znanosti

06. stu. 2020.

DANI OTVORENIH VRATA METALURŠKOG FAKULTETA

Promocija djelatnosti Metalurškog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te popularizacija struke kroz promociju struke i suradnje s gospodarskim subjektima i drugim institucijama:

MEĐUNARODNO SAVJETOVANJE LJEVAČA/INTERNATIONAL FOUNDRYMEN CONFERENCE

SEMINARI

Seminari u organizaciji Metalurškog fakulteta

PREDSTAVLJANJE METALURŠKOG FAKULTETA U SREDNJIM ŠKOLAMA

Obilazak srednjih škola i predstavljanje nastavnih programa potencijalnim brucošima

SMOTRA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

Predstavljanje Metalurškog fakulteta na Smotri Sveučilišta u Zagrebu -jedinstveno mjesto za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

STRUČNE POSJETE

Stručne posjete studenata gospodarskim subjektima iz proizvodnog i metaloprerađivačkog polja metalurgije, kao i drugim relevantnim ustanovama i institucijama.

FESTIVAL ZNANOSTI

Predstavljanje djelatnosti Metalurškog fakulteta u okviru Festivala znanosti

SKOK U ZNANOST / SKOK U UMJETNOST

SOELA

Međunarodna utrka solarnih automobila

ARCA

Međunarodna izložba inovacija

SISAČKI ENERGETSKI DAN

STRUKOVNA UDRUŽENJA

Sudjelovanjem djelatnika Metalurškog fakulteta u strukovnim udruženjima u multidisciplinarnom okruženju doprinosi se vidljivosti i prepoznatljivosti metalurške struke te korištenju tehničkog, gospodarskog i drugog potencijala u interesu probitka struke i pojedinih udruga, jačanja kompetitivnosti i sveukupnog razvitka hrvatskog gospodarstva.

ZELENE KNJIŽNICE

Zelene i održive knjižnice na pitanje Biti ili ne biti? odgovaraju svojim akcijama kojima nastoje podignuti svijest građana o održivom načinu korištenja prirodnih resursa koji sve više postaje način promišljanja i način života, a sve manje pojedinačna akcija pojedinaca.

Metalurški fakultet u Sisku | 2023. | Sva prava pridržana web:Viktor