Metalurški fakultet u Sisku – studentski portal

Novosti

Snimanje priloga za Dnevnik Nove TV

07. lip. 2022.

Danas je Metalurški fakultet posjetila ekipa Nove TV. Pripremajući prilog za središnju informativnu emisiju, Dnevnik Nove TV, novinarka Barbara Golja razgovarala je s dekanicom našeg Fakulteta, prof. dr. sc. Zdenkom Zovko Brodarac, našim studenticama, ali i s bivšim studentom Metalurškog fakulteta koji je dokaz da naši studenti vrlo brzo pronađu posao u struci.

Novinarku Nove TV posebno je zanimala činjenica da je na Metalurškom fakultetu gotovo polovica studentica, a da Upravu fakulteta čine – žene.

U razgovoru s ekipom Nove TV osvrnuli smo se i na sve smjerove koje Fakultet nudi, sva natjecanja na kojima sudjeluju studenti, kao i sve inicijative i udruge u kojima Metalurški fakultet aktivno sudjeluje. Osvrnuli smo se i na nedavno osnovani Gospodarski savjet Metalurškog fakulteta kojem je jedan od glavnih ciljeva povezivanje akademske zajednice i gospodarstva.

Hvala našim bivšim i sadašnjim studentima koji su doprinijeli stvaranju priloga! Gledajte priču o Metalurškom fakultetu od 19:15 sati u Dnevniku Nove TV!

Metalurški fakultet u Sisku | 2024. | Sva prava pridržana web:Viktor